Sprzet gastronomiczny slupsk

W nowoczesnej dobie nie można wyobrazić sobie tego, żeby w nowego typu lokalach gastronomicznych, gdzie przewija się wiele kobiet wędliny, sery, czy warzywa były krojone przy pomocy noża. W zapleczu kuchennym pragnie być krajalnica ma-ga. Co prawda, nie należy ona do najpopularniejszych sprzętów gastronomicznych, a bardzo funkcjonalnych i więc warto w nią zainwestować.

http://erp.polkas.pl/sage-symfonia/sage-symfonia-erp-kadry-i-place-w-firmie/Sage Symfonia ERP Kadry i Płace w firmie | Systemy ERP | POLKAS

Krajalnica ma-ga jest do krojenia każdego typu żywności. Można na niej pokroić miękkie pomidory, ser różnej twardości, jak również wędlinę zacząwszy od miękkiej aż po pewną. Wielofunkcyjność jej wykonywa, że jest potrzebnym przyrządem gastronomicznym w restauracjach, hotelach, barach, stołówkach szkolnych i szpitalnych. Jak również lokalach gastronomicznych świadczących usługi kulinarne okolicznościowo. Warto także aby istniała na tkwienie w firmach cateringowych, sklepach, stoiskach z porcjowaną wędliną, serem, mięsem. Krajalnica może też wchodzić w zespół wnętrza naszych gospodarstw domowych. Jest wyjątkowo odpowiednim sprzętem, bo w bliskim czasie jest w stopniu pokroić sporą kwota produktów. Tym tymże ułatwia pracę człowiekowi, chroni jego trwanie oraz siłę, jaką wymagał wybrać przy krojeniu ręcznym. Wśród ofert sklepowych są również krajalnice specjalistyczne dostarczające do cięcia jednego produktu np. sera. W każdym jednak faktu obsługa krajalnicy jest poręczna i zupełnie bezpieczna. Krajalnica ma-ga posiada stół podawczy, jaki stanowi dostrojony do cięcia kęsów żywności. Krojenie odbywa się grawitacyjnie, lub bez potrzeby dociskania żywności. Podczas krojenia trzeba przesuwać stół podawczy trzymając rączkę umocowaną na stole. W wypadku krojenia resztek produktu należy zastosować płytę dociskową, która stanowi ustalona na kołku pod stołem podawczym. Taka płyta umożliwi dokrojenie materiału do tyłu, czyli nie zostaną odpady. Krajalnica spełnia wszelkie wymogi sanitarne. Przypadkiem prawdopodobnie istnieć wówczas, że całe powierzchnie maszyny, które zawierają dostęp z krojoną żywnością są stworzone z środków nierdzewnych. Drinkiem spośród najistotniejszych faktów jest nóż i ważne, by był dość ostry. W opisywanej krajalnicy umocowana nad ostrzem noża osełka umożliwia ostrzenie noża. Nóż krojący napędzany jest silnikiem poprzez przekładnię ślimakową. Po każdym użyciu krajalnicę można łatwo wyczyścić, gdyż demontowanie poszczególnych akcji jest naprawdę niskie, iż nie wymaga żadnych narzędzi.